Nejste přihlášen/a.
Odlétlý kamínek od nákladního auta mě rozbil čelní sklo.Bohužel ho nemám pojištěné.Jak postupovat,aby jsem nehradil celou částku nového? děkuji
Domluv se se známým, který řekne "jo, jeli jsme proti sobě, od mýho auta odlítnul kamínek a jemu to poškodilo čelní sklo". Půjde to z jeho povinného ručení.
ale nejlépe s řidičem, který jezdí služebním či firemním autem. někde se sjet, zavolá se policie a zaplatí se to s pojistky majitele vozidla.
ano, i takto to lze. nicméně české zákony na toto pamatují - pojistný podvod...
doplněno 28.11.12 17:43:geryw:
to si myslí všichni, kteří překračují zákony. pak se, velice často, diví. ale jak jsem psal, i toto je jedna z možností.
jedině podvody typu teď to nechat pojistit a za rok říct, že se to zrovna stalo... jinak si to každý platí sám, pokud nemá pojistku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.