Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký motorový olej do felicie

Od: pavel223 odpovědí: 8 změna:

dobrý den, chci se zeptat jaký motorový olej je dost vhodný do felicie 1,3. Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

0x

Mimo "A" a "2T" každý.

vladaj
hodnocení

0x

Já používám x let olej polosyntetický Divinol 10W/40 a jsem plně spokojen.Můžeš použít jakoukoliv značku stejné specifikace, samozřejmě můžeš použít i minerální olej nebo naopak syntetický (ale na Felicii je podle mne moc drahý), proto doporučuji tuto celoroční polosyntetiku-cena za 4 litry cca 450,-Kč.

jirikut82
hodnocení

0x

doporučuju polosyntetiku 10w 40 např.mogul nebo jinou značku hlavně dodržovat pravidelnou výměnu oleje a filtru to je základ.

pavel223
hodnocení

a jaký používat do převodovky?

vladaj

Jakýkoliv minerání olej SAE 90 (norma) stačí.Syntetika je zbytečná.Stačí např. Mogul.

vladaj

Jakýkoliv minerání olej SAE 90 (norma) stačí.Syntetika je zbytečná.Stačí např. Mogul.

Doplněk:Cena 4 l je asi 380,- Kč.

ar*

A už tady zase máme odborné názvy jako mineral, polosyntetika a syntetika. *ee* Ach jo.

oleje.cz/...

stirecek*

Tož to víš, každá rada drahá*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]