Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Padající kontrolky

Od: chlup odpovědí: 10 změna:

Dobrý den mám Opel Vectra rok 98 benzín 2,0 . Při jízdě mi dost často spadnou kontrolky od tachometru , benzínu , teploty i otáčkoměru a pohasnou mi světla asi tak na 1 vteřinu pak vše naskočí a funguje dál asi tak v průměru dva až tři kilometry pak se vše opakuje . Jinak rádio , počítač i větrák topení fungují bez problémů . Děkuji za odpoveď Martin

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

2x

Béčková Vectra už měla tuším tištáky v budíkách,což znamená budíky ven,rozhodit,najít studený spoj,přeletovat a tradá poskládat zpět...Prostě kontakt na desce(tištěný spoj) Ostatní,rádio,funění apod.mají jiný přívod,svazek-který nemá s přístrojovkou co dělat...

chlup
hodnocení

Ok dík za odpověď takže i ty světla se tím vyřeší

erikch*

...je to jeden obvod...

chlup
hodnocení

no super díky moc

erikch*

pokud si to nikdy nedělal,svěř to někomu zběhlému-to nemyslím ve zlém,ale abys pak nemusel shánět jiný budíky,víš jak...

chlup
hodnocení

ne neboj to je pro mě Španěl nechám to udělat nějakého profíka

erikch*

jak říkám,né že bych nějak rýpal-osobně s jemným elektro taky nejsem moc kámoš,mechanicky cokoli,ale tyhle věci(pouštím se jen na svých autech-kdyby náhodou,alespon si můžu hezky vynadat) řěší známý "elektronek"...

chlup
hodnocení

v pohodě dík

hodnocení

0x

vytáhnout palubku má jeden společnej konektor vydrbat a jemně naohejbat kontakty

v tý samotný palubce je jak už se píše zásuvka s tištěného spoje lze to vzít jemným smirglem

rozebrání palubky navod gm-club.cz/...

jinak pro jistotu přeměř dobíjení vypadávání budíků by taky mohlo signalizovat přebíjení

chlup
hodnocení

Ďáble díky moc za radu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]