Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám Opel Vectra rok 98 benzín 2,0 . Při jízdě mi dost často spadnou kontrolky od tachometru , benzínu , teploty i otáčkoměru a pohasnou mi světla asi tak na 1 vteřinu pak vše naskočí a funguje dál asi tak v průměru dva až tři kilometry pak se vše opakuje . Jinak rádio , počítač i větrák topení fungují bez problémů . Děkuji za odpoveď Martin
Béčková Vectra už měla tuším tištáky v budíkách,což znamená budíky ven,rozhodit,najít studený spoj,přeletovat a tradá poskládat zpět...Prostě kontakt na desce(tištěný spoj) Ostatní,rádio,funění apod.mají jiný přívod,svazek-který nemá s přístrojovkou co dělat...
pokud si to nikdy nedělal,svěř to někomu zběhlému-to nemyslím ve zlém,ale abys pak nemusel shánět jiný budíky,víš jak...
vytáhnout palubku má jeden společnej konektor vydrbat a jemně naohejbat kontakty
v tý samotný palubce je jak už se píše zásuvka s tištěného spoje lze to vzít jemným smirglem
rozebrání palubky navod gm-club.cz/...
jinak pro jistotu přeměř dobíjení vypadávání budíků by taky mohlo signalizovat přebíjení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.