Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zimni pneu na felicii 1.6

Od: anonym1* odpovědí: 3 změna:

Dobry den potreboval bych poradit se zimnim pneu na felicii 1.6 jestli to je jedno nebo neni? kdyz tak sem dejte aji nejake odkazy na nejake diky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

1x

Je hodně značek pneumatik, nedá se říci že by některé byli nekvalitní. Mnozí chválí Debiky, mám dobré skušenosti s Kormoránem, nejsou nijak drahé. Na dotaz o Matadorech mi bylo sděleno že dost kloužou. Koho se zeptáte tak řekne jiný názor. Kupovat nějaké drahé má smysl pro velké a těžké vozy.

Osobnipneu.cz - K/...

Potvrzuji - měl jsem Feldu, jezdil jsem na zimákách Debica z nějakého superhyperkrámu za 500,- českých. Můžu jen chválit, za ty prachy skvělé. Po té zkušenosti jsem pak koupil i letňáky Debica - opět v akci za pětikilo. Podobná zkušenost - nebylo co vytknout. Naopak rozhodně nemůžu chválit Matadory - opravdu kloužou jak hrom, aktuálně jsem zul letňáky Matador Elite2 a jsem rád, ty potvory ujižděly i na mokru. Místo toho jsem vyfasoval na služební Astru Sava Eskimo - mám je teprve 14 dní, takže jsem na nich ujel jen pár tisíc km ale opět chválím. Ale jde o rozměr 205/55/16. Loni jsem jezdil zimáky Nokian - to bylo taky zklamání, utrpení a nedobrovolné sáňkování

celp*
hodnocení

0x

Zdarec.Zřejmě nejste horal,tak tedy na zimu Barum Polaris 2.Mám na nich služebně dvě sezóny a pěkně to sedí. pneumatiky-barum.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]