Nejste přihlášen/a.
Dobry den potreboval bych poradit se zimnim pneu na felicii 1.6 jestli to je jedno nebo neni? kdyz tak sem dejte aji nejake odkazy na nejake diky
Je hodně značek pneumatik, nedá se říci že by některé byli nekvalitní. Mnozí chválí Debiky, mám dobré skušenosti s Kormoránem, nejsou nijak drahé. Na dotaz o Matadorech mi bylo sděleno že dost kloužou. Koho se zeptáte tak řekne jiný názor. Kupovat nějaké drahé má smysl pro velké a těžké vozy.
Potvrzuji - měl jsem Feldu, jezdil jsem na zimákách Debica z nějakého superhyperkrámu za 500,- českých. Můžu jen chválit, za ty prachy skvělé. Po té zkušenosti jsem pak koupil i letňáky Debica - opět v akci za pětikilo. Podobná zkušenost - nebylo co vytknout. Naopak rozhodně nemůžu chválit Matadory - opravdu kloužou jak hrom, aktuálně jsem zul letňáky Matador Elite2 a jsem rád, ty potvory ujižděly i na mokru. Místo toho jsem vyfasoval na služební Astru Sava Eskimo - mám je teprve 14 dní, takže jsem na nich ujel jen pár tisíc km ale opět chválím. Ale jde o rozměr 205/55/16. Loni jsem jezdil zimáky Nokian - to bylo taky zklamání, utrpení a nedobrovolné sáňkování
Zdarec.Zřejmě nejste horal,tak tedy na zimu Barum Polaris 2.Mám na nich služebně dvě sezóny a pěkně to sedí. pneumatiky-barum.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.