Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pneumatiky FIRESTOP

Od: wiwera odpovědí: 8 změna:

Dobré odpoledne,

v pneuservisu mi nabízeli pneumatiky značky Firestop. Na internetu však žádné informace této značky nejsou. Nemáte někdo nějaké zkušenosti či informace? Nerada bych koupila nějaký levný šunt. Ještě takový dotaz, čím si myslíte stalo to, že když spolujezdec vystoupil a trochu silněji přibouchl dveře, že mi chcípnul motor? VW Polo,r.96

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buky*
hodnocení

2x

Obloukem se tomu vyhněte. Je to čínskej šunt, co zneužívá podobnosti názvu renomovaných značek. V tomto případě Firestone. Nic novýho, už jsem zažil rádio Somy, tenisky ADIDOS atd. V pochybných pneuservisech se vám to snažej vnutit protože na tom vydělaj víc ,než na značkových gumách. A co si budeme nalhávat u nás čechů je cena vždy na prvním místě, na kvalitu pak nadáváme kudy chodíme, ale hlavně že jsme ušetřili. Zmařený lidský život pár stokorun nevrátí.

ar*
hodnocení

0x

Nejedná se spíše o pneu Firestone?

wiwera
hodnocení

na nálepce bylo firestop, nevím jesi patří pod firestone,proto se ptám, protože jsem to neslyšela...

ar*

Opravdu jsem tento název pneu nikdy neslšel, na netu jsem sice našel inzeráty na Firestop Winter 2 , aly vždy jen soukromé a žádné od prodejců. Osobně bych se tomu raději vyhnul, když ani na netu není zmíňka o těchto pneu. Pokud skutečně existují bude to spíše nějaký asijsý šunt.

wiwera
hodnocení

No právě mi je to divný, našla jsem to samé co Vy. Ale tak děkuji, třeba se najde někdo, kdo zná tento typ..

erikch*
hodnocení

0x

zřejmě nějaké ohnivzdorné...;),ale zkoušel jsem zagooglit a stejný výsledek,takže jak píše Ar,a sama tak nějak tušíte,raději je neřešte...

juli*
pneu firestop wintr 2 jsou z produkce barumu jsou to hrube zimni pneu vhodne do snehu na asfaltu huci a tahnou rizeni vzdy k jedne strane ale na snehu a v brecce supr

nu*
hodnocení

0x

žádejte firestone winterhawk, stojí něco přes tisícovku a jsou kvalitní

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]