Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupil sem motorku už 2 roky není přepsaná...

Od: rokman* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den chci se zeptat, koupil sem motorku normálně sem zaplatil, smlouvu mám aji všechny papíry akorát je vlastně odhlášená na předchozího majitele a dva roky uz ji mám doma bez technické a pojištění. Můžu vědět co mi hrozí a jak se tomu vyhnout, předchozí majitel to zatím nijak neřeší a mám strach z pokuty neplacení povinného ruceni atd atd.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

Vám hrozí okamžité zastřelení,a to z důvodu absence jakéhokoliv právního vědomí

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

ale pokuty za blbost se u nás (zatím) nevyměřují, tak dokud neporušíte zákon, nemáte s e čeho obávat

esprit*

uno momento. A jak je to s povinnym rucenim? Jak se dohledava a pokutuje to neplaceni pojistneho? Jak to teda u nas funguje v praxi?

elduderino*
hodnocení

0x

Nevím jestli Vám to pomůže, ale zrovna jsem řešil podobný problém: poradte.cz/...

rokman*
hodnocení

no mě by hlavně zajímalo co se dějě když to nepřepíšu nikdo to neřešil je to prostě zahálka, nepíšu tady abych se dozvěděl, že sem vul ale co s tím teď...

hodnocení

0x

Klidně si dovedu představit, že Vám hrozí velké sankce a taky že Vám nehrozí nic. Páč důležité je jak budete reagovat když se bude "něco" dít.

Co hodláte dělat s motorkou dále? nechat jí jen ležet v boudě?

rokman*
hodnocení

no nejradsi bych ju poslal dal aby ze spadla odpovědnost pač ja v registru nejsem, nebo ji prepsat na me a dat do depozita ale bez nejake vestsi uhony

musí te si vybrat, přeci nemůžu spekulovat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]