Zdravim. Chcem sa spytat nevie niekto ako sa skodu octavia 1 navliekaju potahy na predne sedadla?chcem dat do preddnych sedadiel uhlikove vyhrievanie a nechce sa mi hrat s origo calunenim.teda neni som si isty ci by som vedel to origo calunenie demontovat.preto chcem tie uhlikove podusky dat priamo na origo calunenie a nato navliiect nove potahy aby bolo to vykurovanie zakryte..chcem tam dat nejake lacne potahy..
¨Myslim ze by melo stacit odelat poperku hlavy a navlect koupeny potah ten ma vecinou nejake hacky ktere prihackujes pod sedalem nemel by v tom snad byt problem
tak tak sundáš opěrku hlavy a potahy přetáhneš já mám potahy z lidlu za 400 kč 2 roky a furt vypadaj jak nový ,
asd*
jj, taky mám Lidlovský A nevěděl jsem že opěrky jsou sundat, tak jsem jednoduše kuchnul větší díru, natáhl přes opěrku a nahrubo zašil. Dvě minuty šití a skoro to neni vidět
Dakujem Vam za rady ja sa skor obavam prednych sedadiel na sedacej casti je okolo sedadla plast ktory neviem i je potreba nejak demontovat ten plast aby som potah dostal az pod sedadlo alebo sa to navleka len do urovne toho plastu? Na tom plaste je po lavej strane tiez packa na vyskove nastavenie sedadla..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.