Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě auta protiúčtem

Od: pepa4 odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer chci se zeptat jak to proběhne , když mám starý auto 3 roky a chtěl bych ho vyměnit zase za nové . Je to tak že mi odhadnou za staré auto co mám 3 roky třeba 60 000 kč a já si koupím nové za 160 000 kč tak potom bych splácel jen těch 100 000kč kdyby to bylo na liesing děkuji za odpověď a přeji hezký večer

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

1x

záleží na konkrétním jednání u konkrétního prodejce-pozor na všelijaké tzv."poznámky pod čarou"-jako třeba,že protihodnota auta bude uznána až po prodeji vašeho bývalého auta - protiúčet,což v praxi znamená,že za 6 měsíců ho prodají za 15 tisíc,což ani nemáte jak ověřit, a rozdíl(45 tisíc)bude chtít leasingovka doplatit...Prostě smlouvu řádně v klidu prostudovat-dříve než podepíšete,pak je "prozření"velmi drahé...*uf* A to platí u všeho co podepisuji...

buky*
hodnocení

0x

Dávat auto na protiucet je vzdy prodělek. Prodejte jinde než kupujete. Je to snadné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]