Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde nejvyhodneji prodat opel?

Od: anetkaa odpovědí: 4 změna:

dobry vecer.v srpnu koupila v bazaru opel corsa 1.5td 1997,dizel najeto 180000,stala 20tis+eko poplatek.vymenila olej svicky zadni brzdy.tedj to musim prodat.kolik za to muzu tedj dostat vbazaru?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

1x

záleží kolik za to kdo bude ochoten zaplatit...:D Obecně raději přímý prodej potenc.kupujícímu,ne zprostředkovaně(bazar ap.),např.annonce,aukro,sbazar atd.Mrkněte orientačně právě na nejen tyto stránky-najděte si stejnou Corsu-a uvidíte(začal bych klidně na těch 30 tisících,je-li auto v cajku?! Eko poplatek je již uhrazen(platí se pouze 1x)...

celp*

Je to zákon nabídky a poptávky.Opel zrovna nejlíp v kurzu není,ale tu dvacku by jste mohla za něj dostat.Opel nad 10 let nic moc.Mrkněte sem:

club-opel.com/...

vosikac*
hodnocení

0x

Rozhodující také bude, jar rychle se chcete vozu zbavit;) Myslím, že cena okolo 20tis/kč je reálná pro prodej.

Osobně jsem zastáncem toho, pokud chci prodat auto, tak prostě pod cenou, aby to bylo prodejné co nejdříve. Před 3 měsíci jsem prodal Astru F ´95 za 5tis/kč, měla najeto bez mála 200tis/km, ale věděl jsem, že je v pořádku a nějakému začátečníkovi na vyjetí ještě službu udělá po dobu 2 leté STK, kterou prošel vůz bez větších problémů.

Každopádně asi nepočítejte s tím, že na prodeji vyděláte*nevi*

nu*
hodnocení

0x

starou zkorodovanou ludru nikdo nekoupí, jsou to vyhozené prachy, stejně to bude nejpozději do 2 let dávat k ekolikvidaci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]