Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyleštit pneumatiky

Od: tomkap* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, před pár lety jsem dostal od kámoše co dělal v AAA auto, takovej tuhej olejíček, kterým se natřely pneumatiky, ale i blatníky a hodně se tím oživily, určitě to znáte jak dycky v bazarech svítí penumatiky atd... Nemá někdo ponětí o co se jedná? Nebo nějaká finta? někde jsem čet, že se dá použít silikonovej olej má někdo zkušenost? Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cacab*
hodnocení

3x

přesně tak, silikon je na gumy dobrej a teď před zimou na těsnění u dveří.

ladislavtikal*
hodnocení

3x

kdyz sem byl na vojne a mela prjet delegace tak sme na v3s pneu davali klasicky vojensky cerny krem na boty a pak se to vyblejskalo to byla parad

hospodin*
hodnocení

0x

Ano, silikonový olej je dobrej - ale lepí se na to prach a je to do prvního deště.

Pokud chcete trvalejší výsledek, zkuste prostředek k tomu přímo určený.

olejshop.cz/...

tesyk*
hodnocení

0x

Co já vím, tak dříve se to dělalo glycerínem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]