Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, před měsícem jsem před myčkou sundal anténu, po vyjetí jsem ji již ale nenamontoval, patice byla už tak stará že se prostě rozpadla. Koupil jsem si anténu novou, jenomže ten příjem není 100%-ní, není snad ani 50%-ní. Mám koupenou už třetí anténu, ty dvě předchozí jsem vrátil s tím, že jsou špatné, ale tato třetí je to samé. Ta je konkrétně od Filsona.
Originální anténa hrála skvěle, po výměně chytím leda tak místní stanice s nejsilnějším signálem a ještě místy šumí.
Proč proboha?
Skoro to vypadá, že se Vám někde šlusuje koax. Možná přímo u té patice. Zkuste si vytáhnout ten konektor z rádia a proměřit jestli není vodivě spojen střední kolík s pláštěm. Měl jsem kdysi podobnou závadu a toto byla příčina.
No. Tak jestli to nebude prave tim, ze jde o Filson. Vzdyt to je takova Tesco znacka. Co se od takoveho harampadi da cekat.
Prosím, ještě než pujdu dolů, mám hned u antény desku s plošnými spoji, předpokládám že je to zesilovač, v něm jsou tři dráty dva černé jeden žlutý. Kdybych ho vyřadil z vedení, na zkoušku jestli právě on neodešel do věčných lovišť, který drát mám vypustit. Že bych zapoijl čistě anténu k radiu bez toho zesíku, teoreticky by to mělo dobře hrát i bez něj... Koaxem k radiu vedou jen dva přeci že? Já tu mám tři...
Tak jsem přišel na závadu, byl porušený plošný spoj na zesilovači - opraveno, pomocí několika čokolád jsem ho přidělal zpátky, a opravdu rádo přijímá ale něco tam tak ruší že se to nedá poslouchat
Že sem se na to nevy... akorát jsem naštvanej
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.