Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sportovní sedadla a navigace do starého auta?

Od: auta* odpovědí: 12 změna:

Můžou mi v autorizovaném servise namontovat do 7 let starého auta, např. sportovní sedadla, nebo navigaci zabudovanou?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

ano můžou, pokud chcete.

auta*
hodnocení

Psal jsem do autorizovaného servisu a tam mi odpověděli, že dle výrobce a ještě nějakého systému to nejde. Jde mi o rádio mám ho úplně nefunkční a chtěl bych nové lepší...

marenka*

Jaké máte auto? Napadlo nás jedině, že rádio, které jste si vybral, by nešlo do vaší přístrojovky, ale to by vám měli říct. *nevi*

auta*
hodnocení

Mám Audinu A4, když jsem toto auto kupoval před temi lety, tak jsem si vzal i katalogy, který mám dodnes a je to rádio, které se do těchto Audin montovalo. Samožřejmě, že to není rádio, které se montuje do Octávek, je to přesně to, které se montovalo do těchto A4ek

marenka*

Tak to je fakt divný, zkusila bych zavolat do jiného autoservisu, za zeptání nic nedáte. ;) Manžel tady kroutí hlavou, nechápe, jak to, že Vás odmítli. Máme taky Audinku. ;) Prý by zkusil nějakého autoelektrikáře, jakýkoliv autoservis, že na tom není co zkazit. *placni*

doplněno 12.10.10 21:02:

Prozradíte nám ten autoservis? *modla* Prosím.

auta*
hodnocení

Tak díky za radu, zkusím obvolat další servisy. I mě je to velmi divné!

auta*
hodnocení

Nove lepsi asi tezko, original ten původni, starsi, novy ale horsi nez dnesni novinky..to je jako chtit namntovat do trabocha motor z X5.

hodnocení

0x

vše musí splňovat jisté "mantinely" sedačky ikarusu by asi byly problém;) a to stejný s něčím co by bránilo ve výhledu vozidla. Sám snad dokážete posoudit, co projde na STK a co už ne. Myslim, že tak jak to píšete by to mohlo projít.

erikch*
hodnocení

0x

namontovat lze -ovšem samotnou montáž bych spíš přenechal specializovaným firmám,zabývajících se multimédii(DVD,navi,hudba)-mají podstatně více zkušeností a řekl bych,že jsou operativnější a mnohem více schopni improvizovat...Sedačky se dají sehnat dle libosti-podstatný je atest,jinak montáž dle typu a modelu auta-aby spolu obojí "komunikovalo..."

mika86

Sedačky nevím - musejí splňovat předpis výrobce. Je spousta těch co si dli sportovní a nakonec je nějaký dobrák na technické podusil. Kamaráda např. se Š120 - měl v ní sedačky z rapida - prý neexistuje. Musel přehodit a teprve pustili. Radio by mělo být docela fuk - i kdyby jste tam měl na dvd...

hospodin*
hodnocení

0x

Pokud se pro daný typ požadovaná věc vyrábí a je to schválena pro provoz, má atesty atd... namontují vám v autorizovaném servise do auta klidně i mikrovlnku. Dle hesla "za peníze v Praze dům".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]