Nejste přihlášen/a.
Můžou mi v autorizovaném servise namontovat do 7 let starého auta, např. sportovní sedadla, nebo navigaci zabudovanou?
Psal jsem do autorizovaného servisu a tam mi odpověděli, že dle výrobce a ještě nějakého systému to nejde. Jde mi o rádio mám ho úplně nefunkční a chtěl bych nové lepší...
Jaké máte auto? Napadlo nás jedině, že rádio, které jste si vybral, by nešlo do vaší přístrojovky, ale to by vám měli říct.
Mám Audinu A4, když jsem toto auto kupoval před temi lety, tak jsem si vzal i katalogy, který mám dodnes a je to rádio, které se do těchto Audin montovalo. Samožřejmě, že to není rádio, které se montuje do Octávek, je to přesně to, které se montovalo do těchto A4ek
Tak to je fakt divný, zkusila bych zavolat do jiného autoservisu, za zeptání nic nedáte. Manžel tady kroutí hlavou, nechápe, jak to, že Vás odmítli. Máme taky Audinku.
Prý by zkusil nějakého autoelektrikáře, jakýkoliv autoservis, že na tom není co zkazit.
Prozradíte nám ten autoservis? Prosím.
namontovat lze -ovšem samotnou montáž bych spíš přenechal specializovaným firmám,zabývajících se multimédii(DVD,navi,hudba)-mají podstatně více zkušeností a řekl bych,že jsou operativnější a mnohem více schopni improvizovat...Sedačky se dají sehnat dle libosti-podstatný je atest,jinak montáž dle typu a modelu auta-aby spolu obojí "komunikovalo..."
Sedačky nevím - musejí splňovat předpis výrobce. Je spousta těch co si dli sportovní a nakonec je nějaký dobrák na technické podusil. Kamaráda např. se Š120 - měl v ní sedačky z rapida - prý neexistuje. Musel přehodit a teprve pustili. Radio by mělo být docela fuk - i kdyby jste tam měl na dvd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.