Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ofuky na okna proti průvanu

Od: knick odpovědí: 6 změna:
Můžete někdo napsat jaké máte zkušenosti s namontováním protiprůvanových ofuků na přední okna. Chtel bych vědět jestli to vážně pomáhá od fučení větru na řidiče. Nebo je to jen kosmetická úprava? Dík za každý názor.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ridic*
hodnocení

0x
Pokud myslíte boční okna-vřele doporučuji.
knick
hodnocení

Dík za názor. Ano, myslím přední boční okna. Snad se dá jet s pootevřeným oknem i v dešti a skla s potom nerosí.
yurek*
Je to výborná věc, velmi doporučuji.

vždycky jsem chtěl zkusit jet v takovém autě. jaký to má efekt? něco jako střešní okno?

Na pohled se mi to hrubě nelíbí, ale jestli je to užitečné... to je jiná věc ;)

yurek*
Omezuje to hluk, který je tvořen prouděním vzduchu při pootevřeném i otevřeném okně a člověku ani nefouká na hlavu (do hlavy). Je to výborná věc, měl jsem to už kdysi na svojí první Škodě 120 před dvaceti, nebo kolika lety. Nebolí hlava z průvanu.

hodnocení

0x
Skusenost mam, funguje to skvele jak u ridice tak u spolujezdce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]