Nejste přihlášen/a.
Ahoj mam takovy problem koupil jsem pasivni subwoofer s dokupovanym zesilovacem 2x100W.dale jsem koupil radio autoradia.heureka.cz/... Jde to zapojit tak aby byl subwofer nezavisly na zadnim repro?Zkousel jsem to zapojit tak ze jsem napojil zdroj do zesilovace a potom jsem dal dva draty se zadniho repraku a napojil na zesilovac.Ono to sice hralje ale mam strach at to neodpalim a proto by mne zajimalo zda se to da zapojit i jinak diky moc za pripadne odpovedi.. S pozdravem Tommy
Klidně se to může stát.Pokud zesilovač má výstup s impedancí 4 Ohmy a zapojí se na kanál dva repro po 4 ohmech,pak zatížení je jako s imp.2 Ohmy.Pak je zcela jisté,že při plném vybuzení jde o život(těm reprákům ne,ale koncovým tranzistorům v zesilovači.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.