Nejste přihlášen/a.
Chtěla jsem vyměnit filtr, protože se mi mlžilo auto - otevřela jsem schránku s filtrem a on je úplně čistý, běloučký, jenom uprostřed má vydřenou kruhovou část (ne skrz) - je to normální? Auto mám rok a půl, z bazaru, klimu používám... příde mi to hodně divné...díky za reakce
Děravý filtr by určitě neměl být, to pak strácí celou svojí funkčnost. Vyndat a vyměnit. Co je to za auto?
Ten filtr není děravý, jenom je tam odřený takový kruhový místo uprostřed, jinak vypadá úplně jako nový... právě to mě mate. Jinak klima chladí v pohodě. Jo a auto? - je to Ford Puma 1.4
Záleží jestli ten filtr už v tom místě není moc řídký a nepropuští pak prach. Já vím ,tyhle kabinové filtry stojí docela ranec, občas se nechají koupit levně na Aukru, Když tam jsou hodně levně tak koupím klidně i do "foroty". Taky je potřeba klimu dezinfikovat jinak ten filtr je pak živná půda pro bakterie. Je to jednoduché a ani né moc drahé. Dnes se nechá koupit sprej kolem 200 stovek a dezinfikaci zvládne podle návodu i úplný lajk.
No právě že mi podle vzhledu připadá, jako kdyby přes to vůbec žádný vzduch nešel - vypadá to jenom mechanicky odřený, jak to tam bylo nacpaný... je to možný?
Nejsem si jistý,ale můj bílý byl po 15 tisících v autě černý ,jak bota.Čistě bílý,ale není nejlepší propouští více smradu než pachový plus který je uhlíkový a je šedý mám taky ford ale focus.
Odpoved jejednoducha, je treba vetrat clovek vydechuje ze sebe hlavne v chladu paru a tak pokud se nevymenuje s cestvym vzduchem zacne kondenzovat na sklech, ona staci i mala skvira a udela to zazraky..
Hangar, to máš pravdu... ale já teď neřeším pocení skel, ale tohle:
když jsem kontrolovala filtr klimy, tak jsem zjistila zajímavou věc, kvůli které píšu - že ten filtr je čistě bílý, jakoby nepoužitý, i po 15.000 km, jenom lehce mechanicky odřený - takže to vypadá že vzduch tamtudy vůbec nejde.
Tak se ptám, jestli je to možné a co s tím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.