Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám prosbu, mám tento automobil viz. předmět. Chystám se ho prodat, ale nemám tušení kolik by mohl stát přepis kupujícího. Můžete mi někdo pomoci? Předem děkuji za odpoveď.
kolego(spokojený-nespokojený) Citroen dával katalyzátor u BXek už od roku 1986,a obzvlášť u své vrcholné motorizace, s nezanedbatelným exportem do Švýcarska,ke byly katy od roku 88 povinné pro všechny tamější nově reg.vozy...Čili auto s katem plní(lo)Euro I,takže 5000,-max-pokud je problém se záznamem patřičného údaje v TP-šup na Dekru-za litr dopíší,opraví...
blábol, žádný běžný citron z let 1986-1989 neplní euro 1, nepní vůbec žádné euro, katalyzátor můžre mít, ale neřízený, dokonce i samolepku S-1, to ale neznamená vůbec nic, jen že do ovzduší vypouští méne sazí, tedy především pevných částic...
Blábol? To se hodně pleteš. BX má motor o Peugeota a 88kW verze byla vybavena 4 bodovým vstřikováním a i řízeným katem. Rozhodně to nemá lambda sondu pro srandu králíkům. Bez katu byla výkonější verze 92kW
Jen mi tam nesedí ty kW u 16V motoru, ten měl 108kW. Máte opravdu motor DOHC nejedná se o klasický 8V, ten měl těch 88kW
Ano je to 8V né 16V, potom co jsem to odeslal už to nešlo editovat tak jsem dopsal, že se jedná o 88KW.
Dobrý den,
mám ještě jednu prosbu. Koukal jsem do velkého techničáku a pod ůpoložkou "Směrnice EHS/ES" nemám vplněno nic. Je v tom nějaký problém při přepisu? Díky za odpověď.
s vyplněním této kolonky si úřada "nedělal hlavu"-jsou příliš vytíženi a prázdná kolonka v TP je přeci nenafackuje-ale pro vás je to v praxi rozdíl 5000,-kaček...Takže vzít TP a vyrazit kamkoli směr Dekra(většinou stanice STK),tam vám za 1000,-doplní patřičný údaj a hurá platit "eko palbu" za převod...Anebo v praxi funguje metoda sepsání řádné kupní smlouvy(a její pečlivé uschování),odhlášení na kupujícího(tzv.polopřevod)-ten však už vozidlo nedoregistruje na sebe=neplatí žádné "eko výpalné"...Stejně jako úřada "zapomněl" vyplnit kolonku směrnice EHS-tak kupující "zapomene" auto doregistrovat...A nebude vás to ani jednu stranu nic stát a s autem může vesele drandit(samozřejmě povinné a platnou TK)...
Možná se pletu, ale odpovídáte na něco jiného než byl položen dotaz. Nevyplnění kolonky těchto směrnic nemá na přepis vozidla žádný vliv.
odvisí od toho stanovení výše báječného poplatku při přepisu,a jelikož byla BXka osazena katy již od roku 86,plní Euro I-pokud údaj chybí,pohlíží se na věc(stanovení poplatku),jako by bylo Euro O(auta bez katu),čili max.částka 10 000,-,a to už je vcelku rozdíl-celkem 4000,-tisíc...
Dobrý den chci vám zdělit moc špatnou zprávu ohledně Ekozlodějskédaňe, Citroen BX 16valve (16 soupapes, GTI,TRI atd.) pokud je vyroben před rokem 1991, sice plní normy které mají být jako EURO 1, teď přijde háček, ale pokud nejsou zapsané v TP tak je tam dopíše jen inportér Citroenu za cenu dost přesahující cenu vozidla a nějaká zas..ná DEKRA vás i kohokoli jiného pošle do pr..le vím to proto, že před týdnem jsem přehlašoval mého Citroena 16 soupapes rok 1989 a stavil jsem se tam osobně a bylo mi zděleno, že mi maximálně napíše EURO 0 a že si nemám kupovat takovej vrak když nechci platit takhle vysokou EKOdaň.
Tak tomuhle řikám zajímává věc . V tomto případě mi asi opravdu nezbývá nic jiného, než ho jenom vzít a udělat z něj na zahradě králíkárnu, protože kdo by koupil auto za které chci 6 000, ale za přepis dá jednou tolik :D. Já moc děkuji za info.
10 tisíc, toto auto neplní emisní normu euro, první, tedy EURO1 platí od rou 1991 a silně pochybuji že ji máte zapsanou v TP
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.