Zdravim, uvažuju o koupi nového auta a padnul mi do oka renault Megane II. Combik za nejakých 380 tisíc (ve vybavě klima, radio mp3 - no proste ta jejich sportway). Včera jsme ale procázel automodul a podíval se i na konkurenci a zjistil ze auta v podobné vybavě a motorrem stoji i o 100-150 tisic víc. Začal jsme mi strach, co si o tom voze myslet, když je tak"levné"- i když teda tech 400 jsem šetřil asi 6 let Co myslíte, neni to nějaká bouda od renaultu - co se týka recenzi od řidiču, tak jedni si ho nemužou vynachvalit, a jini jen nadavaji..aele toj e všude. Nicméně zaznamenal jsme hodně recenzi typu"sice problemy, ale za ty prachy". potřebuju nějaké spolehlive, velké, uvnitř prostorné a nové auto - v dobré výbavě a za relativně dobrou cenu. Jaká by byla ještě alternativa misto renaultu tak do těch 400 max 420 tis? a Fabii fakt nechci - mala, slaby motor a za ty penize předražená Diky
měl jsem stejný problém, taky jsem hledal nějaké podobné auto. Zjistil jsem si, že u Renaulta mají od 1.4.2008 slevu 140 tisíc, což je docela dost. Jak to dopadlo? Nakonec kupuji Renault Megane kombi, r.v. 05/2007,najeto 15 000 km, 1,6 16 V/110k s velmi slušnou výbavou. Ještě mi 1 rok platí záruka na auto, nechám si jí prodloužit ještě o 2 roky a na karosérii mi zbývá 11 let. To, že někdo říká "francouze" nebrat? Co člověk, to názor. Ať si každý vyzkouší sám a pozná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.