Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,vlastním felicii r.v.1996 a auto je momentálně nepojízdné z důvodů mně neznámých.Poslední dva dny mi po nastartování problikávala kontrolka dobíjení,ale po prudším přidání plynu bylo opět všechno v pořádku ovšem pouze do té doby,než jsem při poslední jízdě nedojel domů.Auto ve větší rychlosti ztrácelo otáčky,až kleklo úplně.Podotýkám,že baterie je nevybitá a startér točí,ale auto nenastartuje.Zkusil jsem vyměnit zapalovací cívku,ale bez výsledku.moc prosím o jakoukoliv radu .díky Jirka
Musíte vyloučit poruchu podávání paliva a zapalování. Sundejte kábliky ze svíček, vymontujte je a překontroujte zda hází jiskru. Jestli máte nějakou zkoušečku tak je proměřte Pohledem na svíčky zjistíte zda jsou suché nebo mokré. Po startování by měli být mokré od benzínu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.