Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Závada lambda sondy - Škoda Fabia 1,4

Od: dana123® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, prosím potřebuji poradit : Škoda Fabia r.2001, benzin 1,4, svítí kontrolka vadná labda sonda, obě sondy jsou vyměněny v servisu a po ujetí 20 km opět začne svítit kontrolka.Je to normální, můžu s stím jezdit? Děkuji všem za radu co s tím! Dana

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

jezdit s tím můžete... akorat bude nejspíš vysoká spotřeba... zavezl bych to zpět jako reklamaci.. nemusí být problem přimo v lamdasondách ale s tím by si tam už měli poradit.. jestli jste tam přišla s tím že vám svítí kontrolka a chcete to opravit tak by měli reklamaci uznat protože prakticky závadu nevyřešili... jen se nenechat odbýt.. a hlavně to neodkládat

hodnocení

Děkuji za odpověď - právě teď čekám co bude, dala jsem to k reklamaci, už mně to 2x dali, že je to dobré, po pár km opět a zase zpátky, už mně nebaví to pořád vracet, jde mně o to, když s tím budu jezdit a bude to svítit, aby neodešlo něco jiného. Děkuji, dana

hodnocení

2x

Spatne emise , pojede to spatne a vysoka spotreba. Mas to po servise tak reklamace. Muze byt nekde zkorodovany kabel

hodnocení

Děkuji za odpověď, právě teď čekám co bude, dala jsem to už 2x k relkamaci, vždy mně to dají, že je to dobré a po pár km opět svítí, už mně nebaví tam pořád jezdit, jde mně o to, když s tím budu jezdit a bude to svítit, aby neodešlo něco jiného. Děkuji dana

ajakoamper

Problém je pravděpodobně v ŘJ motoru, je potřeba zjistit, co je tam za verzi softwareu a popř. přehrát a bude klid.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]