Nejste přihlášen/a.
Dal jsem nové svíčky brisk a-line a zacalo auto druhej den cukat tak jsem je vymenil za ty stare od boshe (nevím jak jsou staré auto jsem koupil před měsícem) najel jsem na ne asi 400km a auto začalo zase cukat (ale asi tak az po 2 týdnech) při přidání plynu na 2. a na 3. a dneska rano mi dvakrát chcíplo na volnoběh myslíte si že to je těma svíčkama?...ty od boshe maj uz taky hodne za sebou rikal automechanik.
Je klidně možné, že při výměně svíček a manipulaci s kabelama zapalování, se kabely už odporoučely a budou potřeba nové. Někdy se to u starých uhlíkových kabelů stává, už jsou vatvrdlé a pak "popraskají" Proměřte na nich odpor.
Je to asi pravdepodobné ale kdyz sem pak odpoledne nasedl do auta tak to bylo vcelku dobre ale furt si nekdy cukne kabely vypadají dost stare:D no uvidime zitra jedu na diagnostiku tak sem zvedavej co mi rekne...jen me stve ze diagnostika stojí skoro stejne jakty sada novejch kabelu ke svíckam:D
Pokud jsou svíčky určeny pro daný typ vozu a motoru tak by se to stávat nemělo. Spíš bych se zeptal, zda-li se Vám to nestalo tehdy, když jste měl skoro prázdnou nádrž? Takovou paseku to dělá, když máte v nádrži starý benzín (možná to platí i pro naftu) a tak je lepší ten zbytek co v ní byl vypustit a natankovat čerstvé palivo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.