Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
neporadíte mi někdo jaké mám možnosti?
Prodal jsem na jaře auto, které jsem měl jen pár dní, bylo na mě odhlášené, ale já ho nepřihlásil, rovnou jsem ho prodal.
Jenže já de*il jsem předal při prodeji i doklady s tím že si to člověk přihlásí sám. Což jsme uvedli do smlouvy, ale tak se nestalo.
Auto už je dávno někde kdesi, a je pořád odhlášené na mě.
Co s tím můžu mít za problémy? Je nějaká cesta jak auto přepsat na dalšího majitele i když už nemám doklady ale jen smlouvu?
Děkuju za každou radu!
nemáte ani auto, takže žádná cesta není, máte smlouvu a tím vše skončilo, je jen vaše věc že jste měl auto na kšeft a nepřihlásdil ho nas sebe, kdyby jste ho na sebe přihlásil, následně odhlásil na nového majitele, bylo by v odhlášce jeho jméno..takhle jste tam vy...máte smlouvu, víc udělat nemůžete. Zapomeňte na auto a smlouvu si uschovejte.
souhlas s úředníkem(spokojený,nespokojený-jak kdy...) alfou omegou řešení případných potíží je smlouva,kterou pečlivě uchovejte-smlouvou se upravuje obchodní vztah mezi vámi a kupujícím,nikoli zápisy v registrech,průkazech apod...Prostě auto jste dne xx.xx prodal panu(í) xy a tím vás jeho budoucnost nadále nemusí zajímat...,není to již váš majetek...
Na malém techničáku je označeno do kdy se musí auto přepsat na nového majitele,potom je neplatný.Pokud ho budou kontrolovat,určitě se na to příjde,že není přihlášené.Bude mít problémy nový majitel.
Jáká je tam nepravda,když odhlašuji auto,tak mě štípnou malý techničák do kdy musí být přepsáno,vy máte jiné zkušenosti
souseda, to tu již bylo, okolo "malého techničáku" jsou čísla, někteří si myseljí že je to datum do kdy musí být být dopsán někdo. Ale právní předpis na to není, a legislativa je nepřesná. Ale právo na názor má každý!
Není to tak jak píše @karina
Na co si myslíte,že ty čísla tam jsou? Dříve ustřihli roh a mylíte,že platil na neurčito? Kdy jste kupoval nebo prodával auto.já nedávno a bylo tam datum ukončení platnosti .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.