Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Chci se zeptat-koupil jsem auto,mělo od 25.1.2010 SPZ a malý průkaz v depozitu při odhlášení na mě byly SPZ a průkaz skartovány.Takže nemám SPZ a potřebuji s autem zajet na evidenční kontrolu abych ho mohl přihlásit.Pojištěné ho mám a technická byla dělaná nová 20.4.2010 tedy v době kdy byly značky a průkaz v depozitu.
A ted dotaz.Existují nějaké převozní značky,nebo něco co by mi mohli vydat na dopraváku abych mohl zajet na tu kontrolu?Nebo to tam musím dotáhnout na podválu?
Ještě by se samozřejmě dali použít SPZ z jiného auta abych s tím mohl jet,aby to neprovokovalo,ale zavání to průserem kdyby mě někde stavěli tak se chci zeptat jestli existuje nějaká legální cesta kromě podválu?
Diky předem za rady.
když je auto v depozitu v praze a nový majitel auta je z brna, nebude úřad Prahy přeposílat ke zkartaci do brna pražské značky,ale sešrotuje je v praze, v brně dostane auto značka nové...jen krabice na značky stojí desítky korun, plus poštovné atd...
Zváštní registrační značky dostávají na žédost jen prodejci a opraváři aut, kteří je pak vydávají svým zákazníkům...domluvte se s nekým z nich, nebo so objednejte podval...Nebo se domluvte s technikem STK, že se přijede na auto podívat k vám
Takže Vám všem moc děkuju za odpovědi.Vypadá to že tam teda prsknu značky z mého starého auta a risknu to.Takhle jsem to auto přivezl před barák,ale stálo v tom samém městě kde bydlím takže jsem ho převážel jen z ulice do ulice.Přezto jsem potkal dvoje policajty
V našem městě STK není tak musím zajet jinam.Takže ještě jednou díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.