Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

FORD - demontáž čalounění dveří

Od: aloisb® odpovědí: 3 změna:

Poradil by mi někdo, jak sundat čalounění u LP dveří u FORDA Mondeo III (r.v. 2001)? Dal jsem na okono přísavku se sluneční clonou a pak jsem okno elektricky spustil. Přísavka zajela do dveří a už tam zůstala. Chtěl bych jí nějak vyjmout. Jsou tam po stranách dveří nějaké šroubky a pak už je to nacvaknuté? Nerad bych něco utrhl. Díky předem.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

1x

jak píše kolega-základ uchycení-a to vesměs u všech aut,jsou ony "čurapajzlíky",obdoba patentků...začněte s ocvakáváním odspodu,nahoře vás drží lišta mezi tapecem a sklem(ta se musí jakoby nadzvednout,pak až jde sundat)jinak pozor i na skryté šroubky v madle,případně spínači oken a zrcátek-vše co lze sundat,a to i včetně oplastování zrcátka,tam kde je evidentně škvírka mezi jednotlivými dílky-myslím plastové přikrytí,sundat,jakoby z jedné strany opatrně "odloupnout"-pak tam možná ještě vykouknou šroubečky...až pak teprve celý tapec...vnitřní fólie je lepená takovým táhnoucím se sjrajtíkem,pomalu a vklidu,jde bez problému-no ajste uvnitř...

tomason*
hodnocení

0x

Doporučím vám nějaké forum o Mondeu-Focusu použijte googl.

hodnocení

0x

Ahoj. Nevim jak Mondeo, ale ted o vikendu jsem zrovna sundaval calouneni u fiesty. Povolil jsem vsechny srouby, co drzely doplnky (drzak na zavreni dveri, dolni policka, krytka pod packou na otvirani dveri, klicka na stahovani dveri) a pak vzal zespoda opatrne a pacil ven. Predpokladam, ze u vsech dveri to je stejne. Je to chyceno takovyma tema umelohmotnyma spinacima pripinackama.. nevim jak to nazvat. Takovy umelohmotny cvocky no. Pokud to budete rozebirat poprve, je mozne a i pravdepodobne, ze nez se dostanete ke sklu, tak tam budete mit jeste igelitovou clonu prilepenou nejakym tmelem.

Projdi si forum.fordclubs.org/... to je primo ford forum pro mondea

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]