Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych zprostředkovat prodej auta, vlastník už ho nebude potřebovat a zabírá místo v mé garáži (mám ji v nájmu asi za 800 u sbd). Jelikož autům nerozumím a nemám auto, tak se zeptám. Dá se u auta zjistit v jakém bylo naposledy servise, nebo v jakých servisech byla dělaná technická a co mělo za problémy? Protože až ho budu prodávat, tak tam něco musím uvést a já o něm nevím nic než to že jezdí a majitel s ním jel třeba do sousedního kraje. Zatím nevím kolik má najeto, někdy zajdu do garáže to zjistit. A nevím co je to za auto. Netuším jakou tomu nastavit cenu nebo zda musím někoho pozvat aby tu cenu zjistil. Ale vzhledem k tomu že majitel možná brzo umře, tak se mi už nechce investovat do nějakýho znalce.
1x
S Vasimi znalostmi ohledne aut bych se do zprostredkovani prodeje ciziho auta nehrnul.
doplněno 19.08.26 21:55:
Proc co nejrychleji? Proste se do prodeje ciziho auta nemontujte.
doplněno 19.08.26 22:34:
Tak at si to pak resi nekdo jiny. Bud majitel, nebo pripadny dedic.
Pozadejte majitele o klice, auto zaparkujte normalne ven na parkoviste/ulici a hotovo.
Resit prodej auta, ktere neni Vase, nemate k nemu zadne papiry, plnou moc od majitele a dokonce ani nevite, co je to za auto je fakt cesta do pekel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.