Nejste přihlášen/a.
1x
Dnes "generálka motoru" ve 100 000 s velkou pravděpodobnostï znamená jen velký průśvih. Jednak proto, že normálně by neměl být důvod už ve 100 tisících dělat generálku, druhak proto, že skoro nikdo ji dnes dobře udělat neumí. 1.8 motory jsou parametry lákavé, ale bohužel často průšvihové. A tady se v tom někdo vrtal, utopil v tom spoustu peněz a rychle se toho zbavuje, protože ví, že to furt bude černá díra na peníze. Já bych do toho nešel.
0x
1.8 TFSI byl ze zacatku vyroby pomerne velky pruser. Pak to vylepsovali tak, ze v ramci moznosti (pomerne slozity preplnovany primovstrik) to az takovy pruser nebyl. Pokud ta GO spocivala ve vymene pistu za ty "bezproblemove", tak motor uz zas takovy pruser nebude a mate "jistotu" funkcnosti motoru. Osobne bych k tomu ale asi nikdy uplne duveru nemel.
Novejsi M-B neznam.
A6 v quattru bych se vyhnul obloukem. V kombinaci s timto motorem to nebude zrovna lidovy vuz s levnym servisem.
0x
Ale pro mě za mě, ať si klidně koupí RR.
@jenyk: Vyhybate se prime odpovedi. Tazatel prisel s otazkou (protoze nevi/neni si jisty) a Vy mu misto jeho volby doporucite 20 let stare naftove MPV, tak me zajima proc. RR do stoho motate proc? Dosly argumenty? Neumite si svou radu obhajit? Nebo proste je jedinym argumentem cena (protoze nic jineho jste zde nenapsal)?
Dekuji za NORMALNI odpoved.
Připadlo mě, že nabídka starýho C-MAXe je málo reprezentativní a tak potom tedy toho Rollse, aby to mělo vejšku.
@jenyk: Takze vubec nejde o to, ze je to 20 let stare naftove MPV, ale "jen" levna plecka? Stejne nadseni by ve Vas tedy vzbudilo cokoliv jineho levneho, at uz by to byla Felicie 1.9D , Fabie HTP, O1 rotacka, Fiat Punto ci Lada Priora?
Ale nevím, zdali je jako nejlepší nápad na první auto Audina s 250 koňmi. To radši ty auta, jak píšete. Ale jak říkám, každý to vidíme jinak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.