Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, před odjezdem na dovolenou jsem byl nucen dát nové destičky na zánovní kotouče, bohužel jsem zjistil, že kotouč je lehce zvlněný. Mám na tom najeto momentálne 800-900 km. Kotouče nové již mám objednané a v pondělí dorazí - mohu dát na nové kotouče tyto desticky nebo dát radši i nové desky? Nebyly úplně nejlevnější.
0x
Nebal bych se toho. Respektive jeta desticka nemuze snad nijak poskodit novy kotouc. Kdyby to delalo neplechu, nebo si to nejak vzajemne nesedlo, tak holt vymenite i ty desky.
Stačí, jestli ty staré kotouče mají po obvodu rezavou hranu, tak ty nové destičky už teď její tvar kopirují, jsou na kraji i tu rez zbroušené. Po obvodu se tedy nového kotouče nebudou ue začátku dotýkat a neobrušovaná rezavá hrana tak brzo vznikne i na něm.
0x
Nebo někdo nedávno vyměnil kotouče a nechal tam destičky zralé na výměnu?
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.