Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Značka brzd

Od: jarin®

Ahoj, co byste doporučili za značku brzd - kotouče + obložení. Jdu zítra do servisu na reklamaci a vlastně ani kluci z klubu mi nedokázali pořádně poradit.

Autorizák mi poradil Textar (toho bych se asi měl držet)...a že ATE by tam v životě nedali. Před ATE jsem tam měl Ferodo a za mě to brzdilo naprosto luxusně...ATE pocitově nebrzdily vůbec.

Takže Textaru bych se nebránil, ale mám obavy aby projevem nebyly jak ty ATE. Ferodo jsou snad prvovýroba, taky jsou na ML Parts nejmastnější za 2500 Kč, Textary jsou za 1300 Kč.

Cenu bych neřešil, spíš s Ferodama mi nikdo nedal zpětnou vazbu jak jsou na tom s kvalitou...Bremba jsou prý pěkný shit.

Díky a pěkný večer.

doplněno 02.08.26 21:21:

Případně jestli nechat vyměnit i brzdový hadice k třmenům?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

na svém mám kotouče TRW a destičky Textar brzdí nepískaj beru na Simple Parts

olin

Dávám také komplety TRW, zatím nezklamaly

petrovic
hodnocení

0x
Kotouce montuji ATE, Zimmermann, Rotinger graphit. Ale at jsou kotouce od kohokoliv, vzdy montuji ATE ceramic brzdove desky. Neni z nich vubec ten rezavy brzdovy prach. Ani cerny. Jako ano, trosku prasi, ale spis tak sedobile. Mam jich namontovano vyssi desitky kusu. Zakaznici spokojeni. Kdyz je dobre zajedes, hlavne dodrzet zahorovaci fazi, jsou citelne, skvely nastup, nevadnou a hlavne nepiskaji.

hodnocení

0x

Používám TRW, ale ze zkušenosti vím, že pokaždé to je jiný výrobek. Tak to prostě je a to platí skoro ve všem a všude...

Tuhle myšlenku tesat do kamene ...
Tam, kde mi stačí Čína, hledám rovnou nejlevnější cinu,ne označenou nějakou honosně západně znějící značkou za zbytečně vyšší cenu.
Ale zrovna brzdy jsem na pár aut dával Brembo, dají se najít cenově i téměř mezi nejlevnějšími noname a aspoň trochu jistotu, že nebudou o hubu, bych tam čekal. Hlavně nevidím důvod kupovat něco jako třeba Meyle, když dle mě srovnatelnou "kvalitu" za nižší ceny má třeba Maxgear.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]