Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

KOVE 800X vs. Tenere? KTM?

Od: tenerove

Zdar, chci se zeptat, zdalipak někdo nemá zkušenosti s celkem mladou značkou Kove? Konkrétně model Kove 800x rally. Vybírám další motorku do sbírky a tahle mě zaujala, protože jsem jí měl půjčenou a za mě je to jízdně hodně dobrá motorka. Ale - znervózňuje mě ta Čína. Spolehlivost je za mě priorita. Oproti Tenere je to hodně živá a obratná motorka, KTM má zase topovou práci podvozku. Ale Kove? Velmi překvapila. No, snad se někdo najde. Diky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

trtr
hodnocení

1x
Zdravím, zkuste oslovit Pepu Sršně. Na všem asi neseděl, ale pokud to půjde někam zařadit, tak vás jistě nasměruje.

hodnocení

0x

Jak píše kolega - nicméně vím, že na tom seděl, protože dokonce udělal test pro televizi - shlédnutí je možné zde google.com/...

tenerove
hodnocení

Uz jsem videl vsechny recenze i sršně, ale zajímal me pohled někoho jiného, kdo ji vlastni :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]