Nejste přihlášen/a.
0x
Taky šlo jen o holý hladký plast, podle kterého jsem vystřihl kus starého zátěžového koberce a po obvodu ho přišrouboval malými šroubky s velkou podložkou. Už to slouží nejmíň 3 roky, jen je oser to vždycky sundavat třeba kvůli výměně oleje nebo nějaké opravě. Obdobně jsem kobercem podložil i vrchní kryt motoru, tam myslím původně bývalo něco jako molitan, pokud si dobře pamatuju
0x
0x
0x
já jsem vrchní odhlučňovací kryt motoru který mi rozervala asi kuna na hnízdo nahradil tou clonou co se dává na přední sklo v zimě proti sněhu,namraze...koupil jsem si podle rozměru-vystřihl tvar a nacvakal těmi plastovými špunty co tam drželi to původní odhlučnění co tak chutnalo kuně a mám tam teď i to staré s dírou a přes to ten můj zlepšovák...je to tím stříbrným k motoru a vypadá to luxusně-stejný postup si můžete udělat dole na tom holém plastovém krytu pod motorem pokud se vám to tak líbí-vystříhnout tvar a přilepit to alkaprenem-samořejmě tím sříbrným k motoru-já ho mám taky nový-holý.plastový a dal jsem ho tam tak jak je...netunil jsem to tak jak nahoře...i když jak nad tím uvažuji tak až budu měnit olej a budu to sundávat ... tak to tam asi dám...![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.