Nejste přihlášen/a.
Mám hodně starý vozík za auto. Nedávno prošel GO, takže je celkem v pořádku. V servisu natřeli plechové dno základní barvou. Jenže jak vozím na něm někdy i štěrk nebo písek, tak se nátěr obrousil. Zkusil jsem na dno vozíku dát dřevěnou desku, jenže jak byl vozík občas na dešti, tak se pod deskou držela voda, a plech rezavěl ještě víc. Poraďte prosím jak dno ošetřit, aby to alespoň nějaký rok vydrželo. Díky.
1x
Do vozíku jsem si dal plastovou desku, ze které se dělají jímky apod. - má to cca. 3 mm, štěrk nebo podobné se v pohodě nabírá lopatou, ... Mám to tam asi 15 let a jediné co to dělá, že při horkých dnech se plast trochu vydouvá...
0x
V domácích podmínkách těžko vymyslíte nějaký otěruvzdorný nátěr. Štěrk obrousí vše. Běžně se na dno vozíku používá voděodolná překližka. Mezi plechovým dnem a překližkou se samozřejmě drží voda, což neprospívá ani jednomu z materiálů. Řešením by bylo překližkovou desku vyndavat a nebo pod ní instalovat nějaký rastr, který by zmenšil styčnou plochu a umožnil tak vodě lepší odtok...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.