Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dálkový ovladač - kroužek

Od: ok®
Ahojte prosím vás, potřeboval bych to nějak spravit aby se to dalo pověsit na klíče můžete mi dát nějaký tip nebo radu co tam přilepit nebo omotat nebo jak to vyřešit ať to mám na klíči od auta Fabia 1
Děkuji moc

Dálkový ovladač - kroužek

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olin
hodnocení

2x

Pokud se to D.O. používá často, vyrobil bych to poutko z nerezového plechu-navždy bez obav z ulomení

ok®
hodnocení

tak to je fakt, nerez, alu plech nekde snad mám

diky

olin

Hliník špiní a je křehčí

ok®
hodnocení

olin

.

ale casem se alu "vyčistí"

olin

Hliník "špiní" stále a ubývá(časem). Pokud máte doma hliníkové lžíce ještě po babičce/prababičce a používáte je denně, jsou už tvarem jinak, než když se kdysi koupily

hodnocení

0x

Koupit náhradní

allegro.pl/...

ok®
hodnocení

Pouzdro ovladače je jen zacvaknute do sebe, že?
Vidím zobáčky, takže opatrně nožíkem podebrat a rozlousknout
Dálkový ovladač - kroužek #2

hodnocení

0x

Takový materiál se neopravuje, ani by to nešlo. Koupit nový a zacházet s tím lépe,.

Ano náhradní očko za cca..28 kč
Nebo celý krit cca..80kč
allegro.cz/...
ok®
hodnocení

ferax

..

tak zacházet lépe, no to je pravda, jenže auto je furt v pohybu, caračky sem tam (klíče do kapsy, do bagu...)

tak ta guma asi moc nevydrží

hodnocení

0x
Prasklo to jednou, praskne to i podruhé a může se ztratit. Také jsem pro vytvoření kvalitnější náhrady očka.

hodnocení

0x

Dej na to malý kovový kroužek nebo karabinku – stačí přilepit kousek pevné pásky (např. textilní nebo oboustranné) kolem té tyčky a k tomu připnout kroužek. Drží to a můžeš to mít normálně na klíčích.

ok®
hodnocení

Sehnal jsem špagát z padáku to utáhne i auto střihnu udělám uzlík provleču pověsím na klíč do zapalování a hotovo
Dálkový ovladač - kroužek #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]