Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tachograf - špatně vložené kolečko

Od: truck odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

po povinném denním volnu jsem do tachografu založil nový kotouček.

Po jízdě jsem ho vyjmul, že ho doplním, a ejhle, asi jsem ho špatně vložil, střed kolečka byl natrhlý, kolečko se zaseklo, a neustále přepisovalo starší záznam.

Bylo to zaviněno mojí chybou, tento měsíc byl tachograf na kalibraci a nevím, jak to mám vyřešit, když mě zastaví policie, nebo celní správa.

Existuje nějaká možnost, jak toto zničené kolečo nahradit?

Prosím pouze smysluplné rady, nemám zájem o nějaké kibicování.

Předem díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Na druhé straně byste to měl správně namalovat, ale můžete dostat pokutu za to, že jste si to nezkontroloval. Nejjednodušší řešení je nechat si napsat dovolenku. ;)

mařenko a můžeš nám poradit jak to máme kontrolovat také se mě to někdy stalo,pokud se ti nerozsvítí kontrolka poruchy tachografu tak nevím jak chceš na to přijít. Jak radil předchůdce namalovat to na zadní stranu.

marenka*

Tak s tím namalováním na druhou stranu jsem poradila já. Když se vám to někdy stane, tak jsem taky radila, že se dá vypsat dovolenka. Teď nevím, co se čertíte, tu pokutu jsem si nevymyslela já. *zed*

doplněno 26.09.10 16:57:

Sword, v pohodě. *pusa*

Omlouvám se marence a všem opravdu radila ona s tou druhou stranou*hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]