Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahřát tuhle součástku ano či ne

Od: hasmanafrika
Dobrý večer, řeším u auta problém s řazením. Praskla tahle koncovka táhla řazení a nová tam nejde rukou nasadit ani promazané.
Má se to nějak nahřát aby plast povolil nebo vzít sikovky a stlačit to ať to zapadne do kloubu?

Nahřát tuhle součástku ano či ne
Nahřát tuhle součástku ano či ne #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ne musí to jít bez nahřátí.

hodnocení

1x
Vzal bych sikovky a namáčknul to
hasmanafrika
hodnocení

Dobře díky, udělám to tak

bear
hodnocení

1x

Tohle se nacvakává sikovkama. Kdyby to šlo lehce, tak je to zachvilku vyčvachtané.

hodnocení

0x
U oktávky jsem to měnil několikrát, i na cestě (fakt příjemná práce v dešti vleže v louži pod autem nekde na severu Polska na hlavní silnici, ale dalo se tam najet jednou stranou na obrubník:)) "Samozřejmě" pod motorem celoplošný kryt... Nebo ve Slovinsku uprostřed rozpálené křižovatky, prostě vždycky si to počká a bez varování prdne zrovna na dovolené s přívěsem). Základ je být pořádně rozzuřený a tak vyvinout násilí čímkoli, co je po ruce. Třeba prodlužovák ráčny z goly, širší konec si o kloubek opřít a do druhého něčím praštit. V porovnání s preventivní výměnou v klidu domova, kde je k dispozici všechno možný včetně právě zmíněného lehkého nahřátí a dostatek času bez nervů, to vlastně vychází v obou případech náročností srovnatelné.
Jo, dá se to i vrchem, ale když jsem tamtudy začal, stejně jsem skončil spodem, páč mi tam spadla gola a zůstala na spodním krytu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]