Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navigace do auta

Od: luck* odpovědí: 9 změna:

Dobry den,chci si koupit do auta navigaci.Ted nevim jakou.Je toho spousta.Tom tom,Mio,Navigation,...Muzete poradit jakou a po cem se divati? Moc diky za kazdou radu.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

musilnabytek*
hodnocení

0x

Ideální je telefon s navigací, navigace je další věc v autě, na kterou je třeba dávat pozor a schovávat ji.

hodnocení

0x

Dříve,dokud ještě nebyla k dispozici navigace do mobilu zdarma,jsem se taky díval po nějakém přístroji.Až budete mít nějaký v ruce,zkuste si navolit nějakou menší vesnici,kterou znáte z okolí a mrkněte,jak podrobně je zmapována.Já to takhle dělal.Teď jezdím s mobilem a používám Nokia mapy.Nestojí Vás to ani korunu a přiveze tam,kam má.

ar*
hodnocení

0x

Používám Garmin a naprostá spokojenost. I v té nejmenší obci to dovede až před barák, díky adresnému popisu.

ondrasek*
hodnocení

0x

já jezdím s tímto

pc.bazos.cz/...

a je super, projeli jsme s ní velkou část evropy i východní (s čímž mívají tomtomy a garminy velké problémy)

Super je i možnost vložení např cyklomap a map turistických.

Důležité je aby navigace znala i čísla popisná , naváděla do odbočovacích pruhů a často i upozorňovala na radary :)

alf*
hodnocení

0x

na tři jízdy ročně mobil, na 10 jízd měsíčně klidně http://jdem.cz/cktc6 variabilita, cena a funguje mi přes rok.. Ze značkových bych volil TomTom a hlavně nějakou s RDC-TMC. Před lety jsem jezdil a preferoval Mio, ale u nich člověk nikdy neví jak to bud s příští aktualizací.

tesyk*

No vidíš, Alfe a já zrovinka to RDC-TMC vypínám. Proč? Protože u nás to zatím moc nefunguje a v Německu, kde jsem to často používal je situace taková, že je-li na dálnici nehoda a TMC začne vysílat návrh objížďky, tak se toho chytou desítky aut a začnou najíždět na tu objízdnou trasu. Tím pádem se tato ale během chvilky naprosto zadusí, že fakticky a to mám v praxi ověřené, se delší a ucpaná objížďka v čase prakticky vyrovná tomu stání na dálnici. Takže to má smysl pro několik desítek aut, které to zachytily včas a ostatní pak beztak čumí na objízdné trase.

hlavně nekupuj garmina,mam ho třetí rok aktualizace z kompu zadara stáhnout nejdou,jen solit prachy za placené.garmin nikdy víc

ladko1939*
hodnocení

0x

Já osobně používám GPS instalovanou v mobilu Nokia 6220 Clasic. Pracuje velice spolehlivě a zavade mne vždy bezpečně a spolehlivě do cíle a poskytne mi všechny potřebné informace o všem ,co potřebuji k cestování. Najde mi např. kde jsou čerpací stanice, obchody, banky, divadla, památky,opravny a celou řadu další informací. Display je sice trochu menší než klasický přístroj pro navigaci, ale stejně používám hlavně hlasové příkazy a na zobrazování tvaru vozovky se dívám velice málo a jen letmo tam, kde je složitější řešení dopravních pruhů, nájezdů nebo křižovatek. Takže mám telefon s hlasitým odposlechem a navigaci v jednom přístroji. Navíc tam mám také průvodce pro pěší turistiku v terénu i ve městech za 260,-Kč roční licence.

ladko1939*
hodnocení

0x

Ještě dodávám, že můj operátor je T-Mobile, to je dodatek k popisované Nokii 6220 Clasic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]