Nejste přihlášen/a.
Zdarec, chci se zeptat na Váš názor ohledně vypínání klimatizce kvůli vysušení vypárníku. Buď 5 minut před dojezdem nebo pak před barákem vypnu klimu (stejně nechávám běžet motor pár minut kvůli dochlazování turba).
No a teď nevím, jestli tomu škodím nebo pomáhám. Otec ani přítelkyně ve svých Škodovkách neřeší, zdechají motor se zapnutou klimou a aspoň teda při dalším startu na její zapínání nemusí myslet.
Vím, že většina lidí to vypínání asi neřeší, dokonce jsem se setkal s názorem člověka, že mu to začalo smrdět právě proto, že to vypínal.
Díky za odpovědi a pěkný večer
2x
Autoklimě výparník nezamrzá. Není to možné, nikdy totiž nemá teplotu pod nulou. Pokud by se tak stalo, klima se sama vypne.
Vysušení výparníku od vlhkosti vypnutím klimy chvíli před vypnutím motoru, je nutné. Časem by to začalo pěkně smrdět...
0x
Nechat to chvíli běžet znamená to, že se zbavíš vlhkosti a zkondenzované vody. Předejdeš tím tvorbě bakterií a plísní. Stejně funguje i klasická klimatizace. Po vypnutí běží vnitřní jednotka ještě chvíli právě z tohoto důvodu.
doplněno 08.07.26 21:16: Možná to mají moderní automobily taky automaticky po vypnutí? Nevím, nikdy jsem nepozoroval.
Bydlím 5 km od dálničního sjezdu. Hlavně mě to nezabije. Na 1.8 TBI se říká, že se turbo mění s olejem a na mém autě v 90 tisících už měněný bylo. Je tam takový šroub se sítkem u mazání od turba, sítko se ucpe a na to pak ty turba dopácí. Sítko jsme dali pryč. Olej chci měnit po 8 tisích. Jsem na to auto uchyl :D
Na vypínání a sušení před dojezdem ale nemám vyhraněnej názor - obecně to asi vhodnější bude, na druhou stranu si myslím, že než různý mokrý bordel na výparníku nechat proudem vzduchu zase pokaždé stejně vysušit, jestli není lepší to občas nechat odtát a snad částečně s tím burdelem odpadnout, jako odpadávají pláty ledu při odmrazování mrazáku, nebo při shrnutí namrzlého sněhu z auta. Prostě za mě asi ideální, aby se podmínky střídaly.
Stejně jako nejsem zastánce používání jediného typu oleje do motoru, jak se obecně doporučuje - podle mě lepší střídat a při troše štěstí díky různému složení/poměru aditiv budou různé oleje rozpouštět různé nečistoty.
Výkon to bere na starých pekáčích, kde není proporcionální ventil k regulaci průtoku, ale pouze magnetická spojka na řemenici. Tedy ten hloupější typ klimy, kdy jede naplno a až začne namrzat výparník, tak spojka odepne a tak furt dokola.
Už Fabia 1 měla ten moderní typ, který se používá dodnes s regulací, aby to nežralo tolik výkonu.
Dneska se používá kombinace obojího. Spojka i ventil.
0x
Neznám 1.8TBi, ale AI napsala, že je dochlazované vodním okruhem a ještě po vypnutí motoru elektrické čerpadlo vodu dohoní nějaký čas při vypnutém motoru.
Napadlo mě se AI optat, protože takto fungují u Škodovky všechna TSi.
Tedy dochlazovat je nesmysl.
Pokud je výparník čistý, tak mu vlhko nevadí.
Naopak pokud je tam bordel, pyl, prach, tak vlhko v tomto humusu jen přispěje smradu. Nikdy jsem toto neřešil a jednou ročně jsem si výparník vždy vyčistil pěnou na čištění klimy.
Ale stačí volnobeh 20 vteřin nebo i jen poslední kilometr zvolnit. Nechat vrcet půl hodiny je zbytečnost a jen to motor zasvini.
Vysušit vyparnik je vhodné, pak to má menší snahu plesnivet..
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.