Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

D3s - Octavia

Od: dominiko3
Dobrý den, mám Octavii 3 a po 10 letech mé výbojky začínají být takové nic moc . Chci se proto zeptat, jelikož originální stojí kus cca 5000, takže ty tam rozhodně dávat nechci. Přemýšlím zda zvolit Osram nightbraker (+250%), nebo jít do nějakých led, buď Osram, nebo nějakou čínu. Máte s nimi nějaké zkušenosti? Popřípadě co používáte vy? Aby to hezky svítilo. Děkuji moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olin
hodnocení

0x

Hlavně vezměte nějaké homologované pro ČR, na STK by mohl být problém

Jako že by tam někdo vyndaval výbojky a hledal na nich homologaci, kór když půjde o přímou náhradu u auta s čočkami a výbojkami z výroby? Podle mě ani při nahrazení ledkami by si nemohli ničeho všimnout. U nás na stk mi léta prochází i výbojky v parabolach u jedničkové oktávky, dvakrát už i denní svícení v blinkrech (oranžovo/bílé ledžárovky s drobnou úpravou objimky jako náhrada původní oranžové vláknové). Přijde mi, že při tom světelném cirkusu, ve kterém se předhánějí výrobci dnešních aut, už na tyhle věci jak na stk, tak policajti v provozu, otupěli a rezignovali.
bear

mnohdy projde i US svícení, kdy obrysovky svítí co by mírně podžhavené přední blinkry.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]