Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to má znamenat?

Od: jirka123
Učím se na testy do autoškoly, a vidím na videu motocyklistu a ne cyklistu...jak jsem si všiml slova "cyklista"hned jsem dal jinou odpověď kde je motocyklista ( protože na videu je motocyklista)..tak jsem si myslel že je to chyták že tam dali cyklista ...tak v tom případě by to mělo být špatně ne? Protože na obrázku není cyklista ale motocyklista. Viz obrázek
Co to má znamenat?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

1x

Jaky chytak? Spravne je pouze a jenom "C", lhostejno co si myslite Vy, popripade co je na obrazku. 361/2000 Sb., §57 (4).

hodnocení

0x
A je úplná blbost, B taky nesmí. Správně je pouze C.
Jestli je na obrázku/videu motorka, auto, tank nebo letadlo je přece úplně jedno. Ono to video taky může zobrazovat nesprávné chování.

hodnocení

0x
Na obrázku jsou taky auta,že?

hodnocení

0x

Na obrázku je nějaká situace. Máte dokončit větu podle předpisů. Správná odpověď je C.

Na obrázku vidím i automobil a nečílím se, že v odpovědích není něco začínající "může automobilista ..." a že to není ta správná odpověď i když tam ten automobil přece vidím ...

jirka123
hodnocení

Ale tak tam projela motorka, a tohle je jediná odpověď kde napíšou cyklista, místo motocyklista
k2

@jirka123: A ta motorka co tam projela se snad chovala podle popisu "A" ci "B"?

jirka123
hodnocení

Jo už chápu, díky. Zmátlo mě to

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]