Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umývání auta a garáž

Od: jarin®

Zdravím chlapi,

potřebuju radu zkušenějších - když umyju auto na wapce, za jak dlouho ho můžu dát do garáže? Mám starší garáž která má nad vraty dva výdechy, takže by se asi dalo říct, že je nějakým způsobem větraná.

Nicméně 7 let dozadu se 147 jsem to dělal tak, že jsem v zimě auto umyl, dojel jsem 13 km, dal auto do garáže a tam x dní stálo...mám teď zpětně trochu obavy, jestli jsem té korozi tím nepomohl. Sice není zima, ale rád bych se poučil. Giulietta je absolutně bez koroze, dokonce i po 15 letech a 150k km se na nápravnici a ostatních dílech třpytí čárové kódy z výroby, nerad bych to posr*l a před zimou zvažuji nástřik podvozku a dutin.

Naposledy jsem auto umýval minulou sobotu a od čtvrtka parkuju v garáži kvůli vedrům, dal jsem ho tam bohužel zaprasený od prachu a pylu, ale takhle jsem měl jistotu že po nějakých 5 dnech a xx km naježděných auto bude vespod suchý.

Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]