Nejste přihlášen/a.
Můžete mi prosím vysvětlit proč se někteří řidiči tak chovají?
Dnešní situace
Silnice A,B jsou hlavní
Já byl na silnici C stopka a jel jsem rovno
Druhé auto jelo na silnici D stopka a odbočovalo z jeho směru jízdy vlevo
chtěl jsem jet a začal se mi tam cpát troubit naklonil se za spolujezdcem a začal nadávat prostě velké aregisvní chování.
0x
Coby, debil co nezná předpisy a ještě je arogantní. Nebo moc dobře ví co dělá a prostě jede na prasáka s tim že ty zastavíš, i takoví jsou...
Vytrub ho a odjeď (vytroubit aby mu docvaklo že něco dělá blbě..)
Je dobrý jezdit asertivně ale zároveň si debila hlídat... Tj. žádný opatrný popojíždění ala první jízda v autoškole, ale normálnní rozjezd bez dlouhýho vyčkávání. A být připravený vykličkovat nebo zabrzdit ![]()
Asi jsi stál o vteřinu dýl, tak se tam hned chtěl nacpat první.. To víš, vteřinu čekat, to debila hned nastartuje ![]()
0x
Nedivte se, lidem se občas v hlavě líhnou velmi kuriózní výklady předpisů. Například když na křižovatce hlavní odbočuje doleva, řidič pokračuje rovně a dá pravý blinkr, jako že "uhýbá z hlavní".
V tomto případě si mohl v hlavě vymyslet pravidlo, že když někdo z vedlejší odbočuje na hlavní, má přednost před tím, kdo z vedlejší pokračuje do vedlejší. Jako že hlavní je víc než vedlejší, i když na ni teprve vjíždí. Že si to protiřečí s pravidlem dát přednost protijedoucímu, který pokračuje přímo, ho už nenapadlo. Inu, horko, jak už bylo řečeno...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.