Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Radio nefunkční bluetooth

Od: tylda®
Dobrý den mám Vw Caddy přestalo mi fungovat autorádio RCN 210 proto jsem koupil stejné prodávané jako originál ale originál to není není potřeba PIN při zapojení rádio funguje ale pokud chci připojit telefon přes bluetooth tak při stlačení tlačítka/PHONE/ rádio napíše na displeji KEY OFF a nejde připojit telefon pokud by někdo věděl zda je nějaká možnost zprovoznit bluetooth budu vám vděčný.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olin
hodnocení

0x

Nabízí se dvě možnosti-autorádio to neumí nebo nespolupracuje se systémem auta. Některá autorádia se dají přiřadit přes diagnostiku, ale to u toho tvojeho asi nebude potřeba. To RCN210 se přiznám že neznám. Jedině podle přesného typu na štítku vyhledat, jestli je funkce u tohoto rádia jen vypnutá nebo není nainstalován potřebný HW a SW. Přidej sem foto štítku rádia

hodnocení

0x
Na předchozím RCN 210 ten bluetooth fungoval? Zapojil jste do něj vše co bylo zapojené do předchozího rádia? KEY OFF je prý hláška o vypnutém zapalování a tuhle informaci to bere z CAN sběrnice.
hodnocení

Tohle je to původní
Radio nefunkční bluetooth

hodnocení

Jo u původního radia bluetooth fungoval pošlu štítky obou rádií i starého i nového
doplněno 16.06.26 17:41: Tohle je to koupené
Radio nefunkční bluetooth #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]