Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TP na zemřelého

Od: kepio* odpovědí: 5 změna:

Mám takoví dotaz .
Mám možnost koupit historický motocykl s Tp a však tento motocykl je ještě přihlášen již na zemřelého majitele asi 15 let .Jak šel čas tak měnil majitele aniž by se něco dělo na registru vozidel. Rád bych toto dal dohromady a chtěl bych tento motocykl odhlásit na své jméno ,jde toto vůbec , co se musí proto udělat ,abych dospěl úspěšného konce.
Děkuji Kepio

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

janmega*
hodnocení

2x

Tak za prvé : takový se píš s tvrdým - ý -.

Za druhé : Moto i auto pokud prošlo dědickým řízením a je v evidenci, tak se dá přehlásit na nového majitele. Tam je majitel dědic i když není zapsaný.

Za třetí : Otázka je, jestli někdo platil alespoň minimální pojištění / stačí na měsíc ročně /. Dnešní sankce za neplacení pojistného budou asi dražší, než motocykl.

jarda3*

Tak problem kolem pojisteni v minulosti snad pripadneho kupce nemusi zajimat... Jinak najit dedice, to je jasne.

kepio*
hodnocení

Všem se hluboce omlouvám za to tvrdé Y snad mě proto neodsoudíte ,
Ale všem děkuji za odpověď .Budu hledat dědice a zjistím podrobnosti

buss
hodnocení

0x

A on to nikdo nezdědil?

kepio*
hodnocení

Tak o tom jsem se zatím nic nezjistil *sok*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]