Nejste přihlášen/a.
7x
Oko naleznete většinou v kufru u rezervního kola kde je i hever a klíč na kola
ten problém levého závitu mne zaujal-a pohledal jsem na netu-první věc a tady se musím pochválit -co mne taky napadlo je to že je to prostě specoš závit a super materiál aby se tam prostě nedalo strčit něco jiného z menší pevností a ono to pak celé při vlečení se vytrhne... a někoho pak ten kus železa na laně třeba i zabije-a druhá věc- to má něco s povolováním kdy se to oko má při tažení přes to lano utahovat oproti pravému závitu
jestli je to myšleno na mne...----- tak já to myslel tak že kdyby tam byl na tom tažném oku pravý závit který se tam samozřejmě nedá dát a ani se tam neobjeví-- nevím jak jste na to objevení pravého závitu přišel...ale jsme lidé různí s různými myšlenkovými pochody že?...tak by se to lano jak se napíná,povoluje a točí při tažení tak by se ten pravý závit mohl při delší jízdě vytočit a bude zle-oproti tomu levému který se utahuje při stejné činnosti-jak jsem psal je to vyjádření z netu z jiné chytré hlavy ne mojí-což jsem napsal takže už Vám asi více o té problematice nenapíši...![]()
3x
A kdyby to aspoň bylo fakt všude doleva, v garáži mám nad vraty jako kladívko na zadrhávající zástrče nějaké plonkové tažné oko, vlastně tam už leží směs nějakých 6ks, z toho 4 mají levý vnější a 2 pravý vnitřní závit.
Na každou kokotinu musíme mít v té unii předpis, ale aby měla všechna auta tažná oka stejná a ideálně záměnná, stejně jako jednotné provedení páčky otevření kapoty, s tím nikdo nepřijde
2x
Otevřte páté dveře, zvedněte kobereček a v nářadí u rezervního kola najdete oko na tahání. Již kolegové sdělili, kam ho našroubovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.