Nejste přihlášen/a.
0x
Cupra 300, Megan RS Trophy, i30 N Performance, mozna nektera ze starsich generaci Type R, ale tam to s rozpoctem asi moc nepotka, stejne jako u VR6 Golfa.
@el:
Celá ta kategorie je tak trochu kýč, kterou si lidé pořizují z důvodů nikoliv racionálních. A dobře jim tak.
Například já, kdybych byl velký kluk, měl spoustu času a volnou garáž, pokukoval bych, ze zcela emocionálních a pro ostatní nepochopitelných důvodů, po nějakém pěkném zachovalém Focusu RS Mk1.
TypeR s trojitým výfukem a dvoumetrovým křídlem není kýč? Ta bledě modrá, ač je originální, může působit infantilně, ale koho to zajímá, když to tak suprově jezdí?
S
Naopak, je to velmi racionální volba pro lidi, kteří chtějí zůstat u kompaktního vozidla, se kterým mohou jet jak do práce, tak s rodinou na výlet a hlavně si užijí sami někde v serpentýnách a na výjezdech. Pokud se bavíme o nějakém generátoru zvuku, tak zrovna u i30N je to poměrně směšný argument. Ano, má tam nějaký zanedbatelný motůrek někde u torpéda, pokud se nepletu. Ale abych pravdu řekl, prakticky nevíte, že to existuje. Když už ale chcete něco kýčovitého, tak si poslechněte osmiválcový diesel u eresového Kodiaqa.
0x
Za sebe říkám i30N. Považuji to za jeden z nejzábavnějších hothatchů, ve kterých jsem seděl a co se týče ceny, tak nebylo o čem. Měl jsem jak předface, tak aktuálně druhým rokem poface s DSG a když pominu nějaké detaily a ústupky ve výbavě, tak to auto miluji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.