Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepši hothatch do 600 tisíc?

Od: kunik

Máte nějaké typy na sportovní hothatch do 600 tisíc?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Cupra 300, Megan RS Trophy, i30 N Performance, mozna nektera ze starsich generaci Type R, ale tam to s rozpoctem asi moc nepotka, stejne jako u VR6 Golfa.

el
I30 N? To je tak trochu kýč ne?
mm*

@el:
Celá ta kategorie je tak trochu kýč, kterou si lidé pořizují z důvodů nikoliv racionálních. A dobře jim tak.

Například já, kdybych byl velký kluk, měl spoustu času a volnou garáž, pokukoval bych, ze zcela emocionálních a pro ostatní nepochopitelných důvodů, po nějakém pěkném zachovalém Focusu RS Mk1.

nox®

TypeR s trojitým výfukem a dvoumetrovým křídlem není kýč? Ta bledě modrá, ač je originální, může působit infantilně, ale koho to zajímá, když to tak suprově jezdí?

el
Kupovat hot hatch asi úplně racionalni pro většinu lidí nebude, to se shodneme. Šlo mi hlavně o ten zvukové generátor sportovního zvuku co má zabudovaný ten Hyundai. A další věeci, které to auto přibližují pouťové atrakcí.
S
nox®

Naopak, je to velmi racionální volba pro lidi, kteří chtějí zůstat u kompaktního vozidla, se kterým mohou jet jak do práce, tak s rodinou na výlet a hlavně si užijí sami někde v serpentýnách a na výjezdech. Pokud se bavíme o nějakém generátoru zvuku, tak zrovna u i30N je to poměrně směšný argument. Ano, má tam nějaký zanedbatelný motůrek někde u torpéda, pokud se nepletu. Ale abych pravdu řekl, prakticky nevíte, že to existuje. Když už ale chcete něco kýčovitého, tak si poslechněte osmiválcový diesel u eresového Kodiaqa.

nox®
hodnocení

0x

Za sebe říkám i30N. Považuji to za jeden z nejzábavnějších hothatchů, ve kterých jsem seděl a co se týče ceny, tak nebylo o čem. Měl jsem jak předface, tak aktuálně druhým rokem poface s DSG a když pominu nějaké detaily a ústupky ve výbavě, tak to auto miluji.

k2
hodnocení

0x

Jestli je nejlepsi nevim, ale Golf-em GTI ci R-line asi nic nezkazite. Lhostejno jaka generace, to auto (pokud vim) nikdy pruser nebyl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]