Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odřený nárazník

Od: glacier
Jak by lajk mohl opravit podreny nárazník, místy prodřeno až na plast..
Stavil jsem se do laků a zam.obsluhy mi doporučit to zbrousit do hladká smirk papír 1000, na místech prodreni na plast nanést základní barvu na plasty pak plnic (to je asi základní akrylová barva) a pak to nastříkat originální barvou bílá nemetalická...
Ale neznám konkrétnosti :)
-Není lepší použít i kyt, nebo to rovnoměrně vše zbrousit do hladka?, to bych se asi nabrousil:)
-Neni lepší pak použít pásku a lakovat jen nějakou část, lze pak lak dát do strceená, jak? Zase použít zbroušení třeba pod vodou 1000 smirk nebo rolzleštit hadříkem?
Je to lak nemetalický bílá glacier ren.Clio.
Mám leštící pasta, originál bílá barva ve spreji glacier, základní barva na plasty a plnic.
O páskách a leštění mi nic neříkal:) a o kytu taky ne..
Viz.obr.

Odřený nárazník
Odřený nárazník #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

trtr
hodnocení

0x
Zdravím, kyt je na velké nerovnosti a poškození, zahlazení hlubokých rýh. Chce to najít někoho co to už dělal, protože když to uděláte špatně, bude to vypadat hůře než teď.
Ano, osobně bych udělal lokální opravu s rozstřikem do ztracena. U origo lakýrníka to bude raketa, ale třeba najdete ochotného kutila, modeláře (ano, fakt) co to pomůže opravit tzv. za pivo či cigarety.
Na YouTube bude zajisté nějaký míní kurz či tutoriál na auto plasty a jejich lakování. Největší vopruz je ta příprava a broušení.
trtr
Např:

youtu.be/...
A dále Kluk z garáže,...

k2
hodnocení

0x

Pokud je skrabanec jen pod hranou (to nad ni je spina), tak by teoreticky rozstrik sel. Prakticky pocitejte, ze jakakoliv lakyrnicka prace=naraznik musi dolu z auta. Osobne bych se na to vykaslal, protoze je to tak nizko, ze pri normalnim pohledu to videt neni, a sundani a zpetne spasovani narazniku nemusi byt uplne trivialni cinnost, obvzlaste ulamete-li pri tom neco...

trtr
Jo, demontáž je vopruz a ne každý to umí, bohužel i servis. *hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]