Nejste přihlášen/a.
0x
Když jsem měl kdysi Felicii (rok 1962) s neoriginálním tesněním, muselo se dveřma skutečně dost prásknout. Když jsem to udělal u taxíku, myslel jsem, že mě taxikář na místě přerazí
. V současnosti mám auto staré 21 let a dveře zavírám dvěma prsty a původní těsnění i tak dokonale těsní.
U nového auta bude možná chvíli trvat, než si těsnění trochu sedne, ale určitě to nebude mít výraznější vliv na sílu, potřebnou k zavření dveří. Že jsou dveře skutečně dovřené poznáte i na pohled.
0x
Muzu se zeptat, co jste si koupil za nove auto a jake auto jste mel pred tim, ze jste zavreni dveri povysil na vedni disciplinu hodnou rozboru na poradte.cz?
doplněno 24.05.26 09:52:
A kde je tedy problem? To inzenyri v Boleslavi tak vyrazne prepracovali dvere, ze si ted nevite rady s jejich zavrenim? Nebo uz u predchoziho vozu jste mel problem vyvinout primerenou silu na jejich spravne zavreni a bojite se, ze u noveho je tez zavirate nespravne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.