Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych se vás zeptat jaké auto byste mi mohli doporučit do částky 200,000. Mám v plánu koupit jiný vůz do pár měsíců a stále se nemohu rozhodnout, co zvolit tak abych neudělal špatný kup. Rád bych nějaký benzín v sedanu. Jsem mladý kluk, co by chtěl něco svižnějšího a především jako daily auto a hlavně také aby mě servis úplně nesežral. Zalíbil se mi např. Opel Insignia 1.6 turbo rok 2015 nebo Ford Mondeo 1.5 taktéž rok 2015. Předem díky za jakýkoliv tip a radu.
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
bery®
1x
Na svém místě bych klidně ještě pár let zůstal u jedničkové oktávky a zbývajících cca 80% z uvedené částky tak ušetřil, respektive něco málo z toho dal bokem na běžný servis.
Není to jen o pořízení, ale záleží, s jakými investicemi počítáte následně, u desetiletého auta už to nebude jen o pravidelné výměně oleje...
Pokud je 200t max částka, kterou za auto můžete dát, reálně z toho radši tak třetinu odečtěte pro prvotní opravy v prvnim roce-dvou.
Není to jen o pořízení, ale záleží, s jakými investicemi počítáte následně, u desetiletého auta už to nebude jen o pravidelné výměně oleje...
Pokud je 200t max částka, kterou za auto můžete dát, reálně z toho radši tak třetinu odečtěte pro prvotní opravy v prvnim roce-dvou.
axus®
0x
Za tu cenu si nech proverenou firmou dotahnout od skopcaku dvoulitrovy Scirroco, zbyde i na servis a parady a zabavy s tim udelas vic nez s nejakym nudnym sedanem.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]