Nejste přihlášen/a.
v autorizovaném servisu jsem si nechal při nájezdu 200 tis. km vyměnit rozvody u 1.0 TSI 81kW (Evo) u Škoda Scala. Po výměně rozvodů ale auto nepříjemně duní, kolem 2 - 2,5 tis. ot. je to jak kdyby auto bylo v nízkých otáčkách, třeba kolem 1200 ot. Před výměnou rozvodů to bylo v pořádku a od 2 tis. ot byl motor úplně v klidu. Nyní se prostě i v otáčkách 2 - 2,5 tis. chová jak předtím kolem 1,2 - 1,5 tis. ot. Projevuje se to i když jedu z kopce, mám zařazenou rychlost a auto brzdí motorem. Servis tvrdí, že není možné aby byl rozvod motoru špatně nastavený, jelikož by to hned házelo chyby skrze snímač polohy klikové hřídele a vačkových hřídelí. Dokážete mi prosím poradit, zda to může být skutečně špatným nastavením rozvodů?
Děkuji moc
ALK
0x
Když se dělají rozvody, tak se musí dost věcí demontovat. Není tam přístup. U vodní pumpy se aretuje vačka. To se dělá na opačné straně motoru, než jsou rozvody. Pumpa je totiž u baterky. Ne u rozvodů. Má svůj malý řemínek od vačky. U rozvodů se zase musí demontovat konzola motoru, nádobka chlad. kapaliny, atd...
Takže jak psal @dabel, zkontroluj sání od filtrboxu až k turbu, zda tam není vypadená trubka, atd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.