Nejste přihlášen/a.
Zdravím, popíšu svojí situaci a poradím se jak ji vyřešit. 14 dní zpátky jsem měl dopravní nehodu, s protijedoucím autem jsme si plácli zrcátky. Na místě jsme se dohodli, že vina půjde 50/50, nehoda se nahlásila přes portál bouračka.cz a každý si pak nahlásil u pojišťovny (oba máme Generali), pojišťovna sloučila pod jednu pojistnou událost. Dotyčný ale následně na pojišťovnu poslal videozáznam z přední a boční kamery (screen dávám do přílohy), kde je vidět, že jede již po okraji vozovky a nesouhlasí s vinou 50/50. Pojišťovna pak jejich "vnitřním šetřením" přehodila celou vinu na mě. Já se nemám jak bránit, nemám kameru, nic. Zamítla moje plnění škody a bude se jen z mého POV hradit škoda na druhém vozidle. Poslal jsem hned emailem odvolání k výsledku, ale zatím nemám žádnou odpověď. Jak dál postupovat a jak se bránit? Jde mi jen o zaplacení škody na mém autě, jsou poškozeny i dveře a komplet škoda bude okolo 20tis. Havarijní pojištění mám, ale s 10tis spoluúčastí...
0x
Pošlete GPS místa, kde to je a o jaká auta se jednalo (výrobce a model).
Nejlepší by bylo ovšem sdílet záznam, kde jedete i Vy a hlavně jak projíždíte kolem něj.
Jinak nejde nic lepšího radit. Pojišťovna záznam viděla, přehodnotila a máte smůlu. Asi jste jel víc prostředkem. Tedy jste viník. Jezdí se totiž při pravém okraji vozovky.
GPS: 49.2706617N, 14.7464231E
Tesla Model 3 a Škoda Octavia 4
Bohužel video sem nedostanu, lze jej přehrát pouze v prohlížeči škodné události a tam si udělat screeny.
0x
Tady není žádná šance na změnu toho výsledku a je to tak správně, nebylo by to spravedlivé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.