Nejste přihlášen/a.
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
olin
0x
Pokud máte diagnostiku, tak co to ukazuje za chyby. Mohlo by to být i čidlo ABS v kole. Osobně bych zkusil na minutu odpojit drát z baterie a po minutě znovu připojit-restart elektroniky(POZOR-autorádio může poté chtít kód a může se zamknout auto!). Můžete navštívit i Opel fóra, kde se řeší poruchy, např. opel-forum.cz/...
Píšu hned na začátku,že pojišťovna chtěla adresu,kam se to poveze..Domů by ten limit nestačil a stejně by to tam nešlo rozumně složit..Napadl mne jeden servis poblíž místa,kde to umřelo..Tam se to složilo. Řekl jsem,že chci jen diagnostiku-diagnózu..Pak se s tím poperu sám..Jejich verdikt zatím nemám...Ptám se tady..Stejně to asi dopadne tak,že si to nějakým způsobem odvezla budu zkoušet sám.Odpojit baterii jsem samozřejmě zkusil..Kontrolky zhasly na palubce,ale problém zůstal..
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]