Nejste přihlášen/a.
Dobry den/ahoj,
msm starou Octavku 1 (1999).
Hrozne se mi ted za jizdy trese, jakoby do stran. Dost mi to mrska i s volantem.
Cim by to mohlo byt?
Diky.
msm starou Octavku 1 (1999).
Hrozne se mi ted za jizdy trese, jakoby do stran. Dost mi to mrska i s volantem.
Cim by to mohlo byt?
Diky.
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
Zvednout postupně všechna kola, zamlet pravá/levá, jestli nejsou vůle, roztočit, jestli kolo viditelně nehází, nebo nemá bouli.
doplněno 10.05.26 23:37: Kdy to začalo dělat? Po nějaké opravě? Po výměně za letní gumy? Od jaké rychlosti? Má vliv brždění?
doplněno 10.05.26 23:37: Kdy to začalo dělat? Po nějaké opravě? Po výměně za letní gumy? Od jaké rychlosti? Má vliv brždění?
bery®
Doplním - má vliv změna síly/smyslu tahu, přidání/ubrání plynu? Dělá to při každé rychlosti, nebo v určitém rozsahu? Při jízdě s koly v plném rejdu se to nějak mění, případně je něco slyšet?
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]